Ankara Çatı Merdiveni, Çatı Merdiveni Ankara

Ankara çatı merdiveni modelleri dar mekanlarda ve ya kurulu merdiven ile yer kaybetmek istemeyenler için birebir ideal bir üründür. Yer kaplamaz, Kullanılacağı zaman kapağı ile birlikte çekilerek açılır ve 2.80 cm uzanır. Ankara ahşap çatı merdiveni modelleri çok dayanıklıdır. İdeal oranlarda çıkış aralığına sahiptir. Çıkarken kafanız çarpmaz ve elinizde eşya ile çıkabilirsiniz.

Ankara çatı çıkış merdivenleri arasında kullanılan en ideal merdiven türüdür. İskandinav çamından üretilip dayanıklı üründür. Mekanda ölü alan kaplamaz. Çatıya çıkış anında portatif olarak açılır ve işinizi bitirdiğinizde tutma kolu sayesinde kolayca kapanır. Tavanınıza en uygun kullanışlı kapak ölçülerini seçerek ürünün montajını yaptırabilirsiniz. Aynı gün montajı biter ve kullanıma hazır hale gelir. Uygulama esnasında mekanda fazla toz çıkartmaz.

Ankara çatı merdiveni sektörünün deneyimli kuruluşlarından olan firmamız yaklaşık yarım asırlık bir tecrübe ve deneyime sahiptir. Kurulduğu yıllarda dönemin ihtiyaçlarına uygun konut çatı merdiveni alanlarında faaliyet gösteren firmamız, ilerleyen yıllarda başarısını tecrübeli ve gelişen ekibi ile okul, otel, iş yeri, fabrika, endüstriyel yapı ve tesis inşaatları başta olmak üzere birçok alanda göstermiştir.

Modern yaşamın gereği olarak gelişen teknolojiye uygun yenilikçi çözümler üretmeyi hedefleyen firmamız, tecrübeli bir yönetici ekibin liderliğinde genç ve dinamik bir yapılanmayla, her yeni projede bir adım ileri gitmeyi kendine ilke edinmiştir. dünya standartlarına uygun olarak montajı, kurulumu ve sertifikasyonu için gerekli olan tüm cihaz donanımına sahiptir. Çalışmalarımızda kaliteyi daha üst noktalara çıkartmak maksadıyla mart 2007 tarihinde ISO 9001 -2000, ISO 14001, OHSAS 18001 kalite çalışmaları başlamıştır.

Teknolojinin ilerlemesiyle beraber artık pek çok ürün daha kullanışlı ve konforlu bir hale gelmiştir. Ankara motorlu çatı merdivenleri son dönemlerde çatı katları ve teraslara çıkmak için kullanılan en önemli ürünler arasındaki yerini almıştır. Hem yer kaplamaması özelliği hem de kolay kullanımı motorlu çatı merdivenlerini diğer merdivenlere oranla daha gözde bir hale getirmiştir. Sessiz çalışan motoru, merdiven kutusu ve merdiven gövdesinden oluşan motorlu çatı merdiveni tek tuşla açılıp kapanma özelliği sunmaktadır. Merdivenin motoru sessiz çalışma özelliğine sahiptir ve çalışma sırasında çevrendeki hiç kimseyi rahatsız etmemektedir. Herhangi bir elektrik kesintisi durumu söz konusu olduğunda motorlu çatı merdiveni akü sistemi ile çalışmaya devam etmektedir.

Birinci sınıf kaliteli malzemeden üretimi yapılan motorlu çatı merdivenlerinin uzun yıllar kullanım ömrü bulunmaktadır. Merdiven basamaklarını hem yetişkinlerin hem de çocukların kullanımı için uygun boyutlardadır. Merdivenin 150 kg ile 200 kg arasında yük taşıma kapasitesi bulunmaktadır. Merdivenin motorunda ya da gövde profilinde herhangi bir arıza durumu söz konusu olursa da iki yıl garantisi bulunmaktadır. Merdiven kutusunun farklı boyutları bulunmaktadır. Odanıza göre en uygun merdiven kutusunun montajı yapılmaktadır. Kendiliğinden boyalı ve cilalı olan merdiven kutusu ısı yalıtımına sahiptir. Eğer direk terasa açılan bir durum söz konusu ise herhangi bir hava giriş çıkış durumu olmayacaktır.

Yorum bırakın